Sivut

sunnuntaina, helmikuuta 17, 2013

Viikkokatsaus

Heti alkuun pahoittelen, että on ollu taukoa kirjoittelusta, muttakuntaasonollukaikenlaista ja plaaplaa.

Maanantaina en tosiaan kertonut sen enempiä viime viikonlopusta, koska osittain sulattelin asiaa vielä mielessäni, nimittäin sitä, että päätettiin miehen kanssa jatkaa vain kavereina. En ole mitenkään suruissani, järkyttynyt, tms. Lähinnä harmittaa, että se päättyi näin pian ja syynä mielestäni melko kehno asia; minä teen vuorotyötä. No, meillä oli/on näkemyseroja ja se siitä, ollaan nähty kuitenkin viime viikonlopun jälkeen ja ihan normaalisti vaihdettiin viikon kuulumiset. Ehkä mun on vaan parempi olla nyt yksin. (ja sitäpaitsi täällä hämeenlinnassa on melkoisen kehno miesvalikoima.. :D)

Asiaan, viikko uudella ruokavaliolla on sujunut hyvin ja huonosti. Viikolla en ole syönyt mitään ylimääräistä, en siis oikeasti MITÄÄN mikä ei kuulunut ohjeisiin, MUTTA. Olen syönyt melkoisen vähän ja aterioita on jäänyt väliin...

maanantain lounas
Maanantaina se aamupala jäi, lounaan söin ohjeiden mukaan, mutta porkkana raastetta jäi, kun olin niin ähky, että ruoka potki jo takaisin päin. Välipalarahkan söin, mutta 250g:n sijaan vain 125g ja ananastakin vain puoli purkkia. Päivällisen sain juuri ja juuri syötyä kokonaan. (!) Iltapalaa en pystynyt enää päivällisen jälkeen syömään edes viiden tunnin kuluttua, olo oli kuin syöttöporsaalla.
Tiistaina nukuin hieman pommiin ja aloitin päivän lounaalla. Jälleen välipalana puolikas rahka ja ananaspurkki, päivällisellä jäi taas vihanneksia syömättä, kun potkivat jo takaisin päin, ei iltapalaa.
Keskiviikkona oli se päivä, jolloin olin töissä 12-18.30, tosi hankala suunnitella, että miten syö, joten todella fiksuna ratkaisuna otin töihin päivällisen mukaan ja se olikin päivän ensimmäinen ateria... iltapalaksi puolikas rahka ja ananasta...
Torstaina aamu alkoi jo huomattavasti paremmin, puuroa söin sen 40g, mikä pitääkin. Mehukeittoa laitoin sekaan vain mielivaltaisesti ilman vaakaa, tuskin oli 150g. Raejuustoa en syönyt. Töihin oli lounas pakattu ja sen söin. Töistä tullessa söin rahkan (taas sen puolikkaan) ananaksen kanssa ja illalla tallilta tullessa popsin päivällisen asianmukaisesti. (!) Iltapala taas jäi välistä.
Perjantaina ei aamupalaa, lounas oli oikeastaan päivällinen, koska söin jo lounaalla perunaa, muutoin tuo annos oli ihan niin kuin ohjeissa, töissä oli puolikas rahka ananaksineen ja siinäpä se. Sitten jo lähdettiinkin kuluttamaan kaverin kanssa kaloreita baarin tanssilattialle muutama siideri nauttien... yöllä jostain kumman syystä yllätti nälkä, joten keittelin makaronia ja söin sitä tonnikalan kanssa... heh.
Lauantain vois oikeastaan unohtaa ihan kokonaan... Nukuin pitkään ja työmatkalla söin berliininmunkin (siis minkä?!), töissä söin suklaamuffinssin (köhköh) sekä kolmioleivän. Sitten kuskiksi parille kaverille baariin, join vettä. Yöllä haettiin pitsat, koska silloin jostain kumman syystä oli aivan karmea nälkä. Pitsa naamariin ja tyytyväisenä (tai ei sittenkään) nukkumaan.
Tänään en oo syönyt vielä mitään ja pitäis kauppaan lähteä. Ihan just melkein menee putkeen. :D

tiistain lounas


Mitään kaunistelematta tuo on oikeastaan se, mitä juuri laitoin myös ravitsemusterapeutille sähköpostitse. Meillä siis toimii näin, että viikonlopun aikana infoan häntä sähköpostilla kuluvasta viikosta ja huomenna hän soittelee klo 15-16 ja kerron aamupainon ja keskustellaan mitä muutoksia tehdään. No, ei ole mullekkaan epäselvää, että mitähän viikonlopulta pitäis muuttaa. :D

Liikunta on taas ollut vaan hyötyliikuntaa, kun oli kuuden päivän työputki, eikä oo oikeasti jaksanut tehdä mitään ylimääräistä. Nyt onneksi alkoi viiden päivän vapaa, menen siis vasta ens perjantaina töihin, joten mulla on melkein viikko aikaa laittaa noi syömiset kuntoon, kun ei työt häiritsemässä ateriarytmiä. :D

Mutta tästä voi vaan parantaa! Huomenna varmaan taas plussaa.. tai eihän sitä tiedä..

2 kommenttia:

  1. Voi että :(
    Mukava silti kuulla että olette edelleen ystäviä, ja erositte hyvässä hengessä.

    Toki tollanenkin silti vaikuttaa mielialaan ja varmasti syömisiinkin.

    Rutkasti tsemppiä sulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, kyllähän se vaikuttaa, mutta nyt täytyy vaan ajatella asian positiivisia puolia ja jatkaa täyttä vauhtia taas eteenpäin! (:

      Poista