Sivut

maanantaina, tammikuuta 07, 2013

Ruotuun mars!

Mut on jo lapsesta asti opetettu, että loppiaiseen loppuu herkuttelu ja joulu. Oonkin aina loppiaisen jälkeen vienyt töihin kaikki loput joulusuklaat, karkit ja piparit. Tänä vuonna en, koska niitä ei ole. Lahjoitin sen ainokaisen joulusuklaarasian jo jouluaattona vanhemmille, minkä olin saanut. (HYVÄ MINÄ!) Jouluvalot killuu vielä parvekkeella, kun en jaksanut vielä pois ottaa, mutta ei ne päällä enää ole...

Tein uuden vuoden lupauksen vaikken sitä vielä kertonutkaan. Se on klisee; Laihduta!
Vaikka oonkin jo laihtunut ja aloittanut tän projektin noin 7kk sitten, niin tuo lupaus sen vuoksi, että loppu vuosi erityisesti meni ihan penkin alle. Jostain syystä myös loppiainen nosti mun motivaation taas aivan uudelle tasolle.

Nukuin tänään pommiin, piti ehtiä ennen töitä salille, imuroimaan, tiskaamaan ja tekemään ruoka. Viime vuoden puolella olisin todennäköisesti tehnyt vain sen ruuan ja sitten istahtanut tähän koneelle ja siinä se. Tänään kuitenkin lähdin salille, nyt odottelen, että uuni olisi valmis ja saan ruuan sinne, sitten suihkuun ja koiran kanssa. Ruoka uunista lautaselle ja eväsrasiaan, ruoka suuhun ja töihin. Tiedän jo, että kiire tulee, mutta päätin kuitenkin lähteä salille, että ei käy niin kuin loppu vuodesta ja siirrän aina sitä salille lähtöä.

________________________________________________________________________________

Ruoka uunissa, suihkussa käyty! Nyt koiran kanssa vielä ulos. Loppuun vielä kuitenkin niitä kuvia, joita lupailin lisääntyvissä määrin, kun siirryttiin uuteen blogiin. 
Tykkään mun salihousuista, kun niihin mun pömppis hukkuu.. :D





PS. Aamupaino oli tänään 80,8kg!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti