Sivut

tiistaina, tammikuuta 29, 2013

Otsikko tähän...

Oon oikeesti tosi huono otsikoimaan... :D

Tää "aamuvirkku" nukkui taas niin pitkään, että meni aamu sitten ihan plörinäks... Kokonaisuudessaan päivä oli kuitenkin ihan ookoo. Myöhään nukkuminen kuitenkin aiheutti sen, että en ehtinyt kauppaan enkä salille.. Jokatapauksessa, terveellisesti on syöty ja treenikin tuli tehtyä! 

Tosiaan, koiran kanssa ulos, sitten kanat tulille ja sen jälkeen broilerikiusaus uuniin. Ruuan ollessa uunissa päätin tehdä kotitreenin. Tilasin ennen joulua citymarketin verkkokaupasta joululahjoja ja silmiin osui myös tarjouksessa oleva Naisen treenikirja, jonka sitten tilasin itselleni. Kirjassa on ihan alusta alkaen kerrottu kaikki oikeanlaisesta treenaamisesta, sykkeistä, eri lajeista ja sitten löytyy myös ohjeet kuvien kera venyttelyyn, kotipilatekseen ja tähän kotitreeniin, jota testailin tänään salin sijaan. Lämmin tuli ja ainakin jalat varmaan kiittelevät huomenna, eli treeni teki tehtävänsä.



Aamupala tosiaan jäi väliin, mutta lounas oli hyvä. Broilerikiusausta n. 150g ja saman verran porkkanaraastetta, lisäksi ruisleipää, päällä keitetty kananmuna.
Töihin otin evääksi kiusausta saman verran ja porkkanaraastetta oli jopa vähän enemmän! Alan ehkä oppimaan, että niitä rehuja pitää syödä. :D


Huomenna olis sitten tunnin aerobisen vuoro, yritän kovasta herätä ajoissa, jotta ehdin lenkille ilman koiraa ja vaikka samalla reissulla kauppaan, että sais vihdoin haettua sitä raejuustoa ja rahkaa, lisäksi rupee noi rehut olemaan loppu... Hankalaa, kun työt alkaa jo klo. 11, kello on nyt noin ja mä oon näin... ehkä iltalenkille sit tallin jälkeen? :b

Ihan kokonaan melkein unohdin! Muistimpa sentään käydä aamulla vaa'alla, paino oli 81,1kg. Aattelin ensin, että voi yök, oon taas lihonu ihan hulluna, mutta sitten tajusin, että eihän tän aamuisen ja edellisen punnituksen välissä oo kuin +300g... :D

4 kommenttia:

  1. Heips! Kiva kun kävit mun blogissa ja mainitsit omastasi! Tää näyttää kivalta! Tsemppiä rutkasti projektiin!
    Mun epäkohta on muuten, että oon laiska tekeen kotitreenejä... Täytyy laittaa toi mies taas patistamaan! Varmaan tommonen kirja vois olla hyvä mullekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. (:
      Toi oli itseasiassa mun ensimmäinen kotitreeni, mutta lihakset on kipeenä, joten toimi ainakin. :D

      Poista
  2. Sulla on hyvä projekti! Tsemppiä siihen! :) Salaattia syöt hyvin ja muista että syöt myös proteiineja paljon sekä hyviä rasvoja!:) Pelkkä 1 kananmuna ei ihan riitä, mutta kaksi on jo parempi raejuuston kanssa takaamaan sen että saisit tarpeeksi proteiineja aterialla. Tuolloin lihakset eivät katoa vaan paino lähtee sieltä rasvoista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset tsemppeistä! (:
      Hassua, että vaikka on 24 vuotta selvinnyt, tuntuu siltikin ettei osaa syödä. :D
      Tää onkin taa syömisien muuttaminen kaikkein vaikeinta... kyllä tää tästä! (:

      Poista