Sivut

maanantaina, marraskuuta 26, 2012

Tervetuloa!

Tervetuloa vihdoin ja viimein lukemaan uutta blogiani!
Nimi on hieman harhaan johtava, sillä oikeasti matkaa siihen lopulliseen tavoitteeseen ei ole enää sitä 25 kiloa! Silloin siis oli, kun mietin tälle blogille nimeä...

Sormet syyhyten olen odottanut, että pääsen tänne kirjoittamaan, kun tosiaan viime keskiviikkona meikäläisen oma läppäri kotiutui. <3 Yritän ehtiä kirjoittelemaan vielä viikolla kuulumisia, mutta viralliset mitat ja paino sekä projektin uudelleen aloituksen sijoitan sinne joulukuun ekalle maanantaille, koska viikonloppuna olisi vihdoin toivottavasti se muutto! Riippuu siis ihan, että palauttaako se nykyinen asukas avaimia ennen viikonloppua... Pitäkäähän peukkuja, että palauttaa! (:
Näin ollen viikko tulee olemaan siis melko kiireinen töiden ja jälleen taas pakkaamisen merkeissä... 
Pyrin kuitenkin pikapuoliin selvittämään vähän uusia tavoitteitani, koska ne ovat nyt hieman selkeämpiä ja yksi on vielä tälle vuodelle! Kuviakin saatte odotella vielä joulukuulle, koska meikän kamera on jossain laatikossa...

Toistaiseksi olen vielä päättänyt kirjoitella anonyymisti, mutta kerron ehkä paikoista hieman tarkemmin ja jokuhan saattaa sitten eri kuvistakin tunnistaa, jos joku oikein tuttu tätä lueskelee, mutta eipä sillä kai oikeastaan ole väliä, ainakaan enää. (:

Vanhoille lukijoille sanon tässä vaiheessa hei hei, sillä loppu tekstistä on tarkoitettu uusille lukijoille pienenä koosteena ja yhteenvetona. (:


Eli, olen siis 23-vuotias hämäläinen, sinkku. Perheeseeni kuuluu koira ja kaksi kissaa. Lisäksi minulla on hevonen, mutta se asustelee täysihoidossa yksityistallissa. Tällä hetkellä asustelen vielä viikon verran vanhempieni luona, kunnes joulukuun alusta saan avaimet uuteen vuokra-asuntooni.

Tämän laihdutusprojektin aloitin virallisesti.. tai ensimmäisen kerran toukokuun lopulla, jolloin painoni oli 87,5kg. Siitä paino on nyt sitten tippunut noin 4,5kg. Senttejä on kadonnut jokunen.

Alunperin olin miettinyt, että kirjoittelen tähän syyt miksi halusin aloittaa uuden blogin, mutta en sitten viitsikkään, koska yksi syy uuden blogin tekemiselle oli se, että en halua enää muistella niitä kurjuuksia. Säilytän siis kuitenkin vanhan blogini, joten jos joku on halukas lukemaan kuinka paljon se elämä oikein potkikaan minua päähän, vatsaan, käsiin, koko kroppaan... niin sivun oikeasta laidasta löytyy linkki sinne. 
Tokihan sitä kautta on helpompi ehkä lähteä seuraamaan tätä uutta, koska varmaan tulee uusissa teksteissä viittauksia vanhoihin, mutta pyrin siihen, että uudetkin lukijat pysyvät kärryillä. (:

Pitemmittä puheitta, oikein paljon tervetuloa uudet ja vanhat lukijat!

6 kommenttia:

  1. Uuden lehden kääntäminen elämässä on jollain tavalla virkistävää, eikö vain? Onnea jo näin etukäteen uuteen kotiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On todellakin! On ihan erilainen tsemppi ja motivaatio päällä. Ensimmäistä kertaa jopa oikeasti uskonkin itseeni. (:

      Poista
  2. Luin jo vanhaa blogiasi, ja varmasti tulen lukemaan tätä uuttakin (:, ärsyttää kun kaikilla tuntuu olevan aina hevonen kun itellä ei ole varaa edes ratsastustuntiin kerran viikossa :D, mutta tsemppiä sinne, kyllä sä vielä tavoitteisiis pääset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, äiteen kanssa puoliksi maksellaan hevosen kuluja nyt, kun ei ole enää ketään kenen kanssa jakaa ne omat asumiskustannukset. :b

      Kiitokset, kyllä mä tosiaan niihin pääsen! :)

      Poista
  3. Uus alku ja puhdas pöytä josta alottaa :) Tsemppiä!

    VastaaPoista