Sivut

tiistaina, marraskuuta 27, 2012

Blogeja

Ajattelimpa teille esitellä ne blogit, joita seuraan aktiivisesti ja miksi seuraan. Blogit eivät ole missään tietyssä järjestyksessä.

Toivoisin, että muutkin linkittäisivät oman bloginsa kommentteihin, jotta saisin mahdollisesti myös lisää seurattavaa. (: 

100 kilon keijukainen
Tätä olen seuraillut pitkään, pidän Keijukaisen kirjoitustyylistä ja siitä, että postauksia tulee useasti. Ihastelen kuinka perheen äiti onnistuu järjestämään aikaa myös kuntoilulle ja perheestä huolimatta muuttamaan ruokailutottumuksiaan. Blogi on motivoinut minua paljon!

Nokkosesta Ruusuksi
Tässä on blogi, jonka innoittamana aloitin pitämään myös omaani. Olen seuraillut Nokkosta pisimpään ja saanut paljon motivaatiota projektiin ja hänen tekstiensä rohkaisemana lähdin kokeilemaan mm. Cx'Worxiä! (LesMills-tunti)

Back to being who I was
Tässä toinen äiti, jonka saavutuksia ihailen. Päivityksiä tulee usein ja varsinkin kuvat kehittymisestä ovat todella motivoivaa seurattavaa! Positiivinen asenne muutoksia kohtaan myös saa oman mielen aina hyväksi.

Too big to be me
Erican lopullinen tavoite on erilainen kuin minun, mutta ehkä juuri tästä blogista kumpuaa se halu saada kiinteä ja lihaksikas kroppa pelkän hoikan sijaan. Tykkään blogista, koska se on erittäin positiivinen, selkeä ja kuvia on todella paljon! Välillä jopa kadehdin Ericaa siinä mielessä, että toivoisin myös itselleni yhtä paljon itsekuria tietyissä asioissa.

Siinäpä olikin ne neljä tärkeintä, joita seuraan aktiivisesti. (:
Linkitelkääpä siis lisää omianne, mieluiten aiheeseen liittyviä.


1 kommentti: