Sivut

keskiviikkona, toukokuuta 15, 2013

Pyöräilyä

Hoi, pahoittelen jälleen pitkää taukoa, mutta flunssa vei aika paljon voimia ja pää oli täynnä vain räkää.. Sitten se sairasloma loppuikin ja töissä piti kiirettä, niin kuin kotonakin oli flunssan takia rästiin jääneitä hommia. Perjantai menikin töissä ja Äitienpäivä lahjaa metsästäessä.

Sunnuntaina oltiinkin taas Aulangon Everstillä syömässä, oltiin siellä siis myös viime vuonna ja kyllähän se ruoka vaan siellä on todella hyvää. Ainut mitä siellä kaipaan, on runsaampa salaattipöytä, kun kaikki ruoka on seisovassapöydässä. Harmillisesti en ehtinyt räpsimään kuvia edes omasta lautasesta, sillä keskityin vain olennaisesti syömään, kun oli kiire töihin.

Flunssan aikana mulle tuli hirveitä tarpeita päästä salille tai edes lenkille, mutta eihän sitä kipeäni voinut tehdä muuta kuin pakolliset lenkit koiran kanssa. Kunto petti heti, jos koiran kanssa mentiin reippaammin tai pitempään. Perjantaina töissä olin ihan täpinöissäni, että jesjes! Lauantaina töiden jälkeen salille tai lenkille, mutta teloin perjantai-iltana vasemman nilkkani melko pahasti, kun astuin drinksulasin päälle.. ja ei. Alkoholilla ei ollut vaikutusta tuohon, sillä lasi oli tupakkakopissa kenollaan, missä ei siis edes saisi juoda, joten en todellakaan olettanut astuvani sellaisen päälle.

Nilkka oli lauantaina niin kipeä, että ei oikein pystynyt edes astumaan.. Töihin oli kuitenkin pakko mennä ja sunnuntaina jalka oli onneksi jo parempi. Nyt pystyy kävelemään jo ihan normaalisti vaikka nilkka on edelleen melko turvoksissa ja yritän välttää nyt vapaapäivinä isompaa kävelyä. Sen vuoksi kävinkin hakemassa pyörän vihdoin vanhempien luota ja pyöräily oli oikein mukavaa pitkästä aikaa!

Salille suunnistetaan tänään äidin kanssa ja suunnitelmissa on siis tehdä yläkroppa ja koitetaan sitten loppuviikosta tehdä jalat, jos tuo nilkan turvotus helpottaa.

Tänään mulla ei taaskaan ole kuvia, kun vein viime viikolla puhelimeni huoltoon ja sain lainaksi Samsung Calaxy S1, (omani on S2) ja tossa on ihan kökkö kamera. :c

PS. Aamupaino oli maanantaina 78kg, lihomista havaittavissa, mutta toisaalta kipeänä söin sitä mikä oli helpoin ja nopein valmistaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti